Ruokailu päiväkodeissa, esikoulussa ja kouluissa
Ruokapalveluiden keskuskeittiö valmistaa ja toimittaa ruokaa kouluille ja varhaiskasvatukseen. Oppilaat annostelevat ruokansa omatoimisesti itsepalvelulinjastolta.
Jokaisen oppilaan terveyteen liittyvät yksilölliset tarpeet huomioidaan erityisruokavalioiden osalta.
Täysipainoiseen ateriaan kuuluvat pääruoan lisäksi myös ruokajuoma, leipä ja levite sekä salaatinkastike.

Toimitamme myös päivittäin ruoan Kuhan koululle ja varhaiskasvatukseen.
Koulujen keskuskeittiö toimii Kirkonkylän koululla. Keittiöllä työskentelee ruokapalvelupäällikön lisäksi ruokapalvelutyöntekijöitä.
Ruokailu on olennainen osa opetusta, kasvatusta ja lasten hyvinvoinnin edistämistä. Monipuolinen ateria lisää koulussa viihtyvyyttä ja ylläpitää vireyttä koulupäivän aikana.
Ruoanvalmistuksessa, ruokalistasuunnittelussa ja elintarvikehankinnoissa huomioidaan Valtion ravitsemusneuvottelukunnan ravitsemussuositukset.
Ruoka-aineallergiat
Ruoka-aineallergioista ja erityisruokavaliosta ilmoitetaan kouluterveydenhoitajalle.
Varhaiskasvatuksen lasten ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot ilmoitetaan suoraan keskuskeittiölle. Huoltajat keskustelevat lapsen erityistarpeista myös varhaiskasvatuksen opettajan kanssa.
Lounaslista, vko 3
Maanantai 14.4.
JAUHELIHAKASTIKE
PERUNAT
JÄÄVUORI-PERSIKKASALAATTI
Tiistai 15.4.
KAHDENKALANKEITTO
TUORELISÄKE TAI HEDELMÄ
PEHMEÄ LEIPÄ
Keskiviikko 16.4.
BROILERIPYÖRYKÄT
CURRYKASTIKE
PERUNAT
JÄÄVUORI-MANDARIINISALAATTI
Torstai 17.4.
KIRJOLOHIKIUSAUS
PUNAJUURIVIIPALEET
PORKKANA-ANANASRAASTE
Perjantai 18.4.
Hyvää pääsiäistä!